INTEL 82801EB ER AC97 AUDIO DRIVER DOWNLOAD

Eh, mijn probleem is gwn dat hij niet meer van dempen uitgaat. Het geluid doet het niet meer sinds we de pc hebben moeten laten maken na een virus. Alles lijkt te werken qua software en meldt zelf geen problemen, enkel als ik het wil testen krijg ik een melding dat het apparaat al in gebruik is. Heeel heel heel erg bedankt!!!! Marina blond ,bejaard en amateur Reply. Waar kan dat aan liggen? Ook de microfooningang ernaast doet het niet meer.

Uploader: Arat
Date Added: 27 April 2011
File Size: 33.34 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 45295
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Mocht je om de een of andere reden de uitzonderlijke duidelijke beschrijving hierboven niet snappen: Kunt u mij helpen? S als intel 82801eb er ac97 audio er met de rechtermuisknop dr op druk staat er troublesshoot souds problems daar onder playback devices recording devices sounds volume control options wat moet ik kiezen?? En die andere werkt ook niet. De computer heeft hier scade aan overgehouden. Af en toe hoor ik hem ook tussendoor als ik het lager zet. Bij het aansluiten van de headset connector aan de connector verschijnt er een menu, echter wat ik ook selecteer het geluid blijft komen uit de interne luidsprekers.

Enig idee waar het aan ligt? Eerst dacht ik dat mijn kabel naar computer kapot was maar dit leek me dan een vreemde melding. Hoi, Ik heb een raar probleem. Opnieuw opstarten werkt ook niet en ik ben een beetje ten einde raad, want ik heb intel 82801eb er ac97 audio laptop hard nodig voor mijn studie.

Related Articles  V GEAR TALKCAM RX7 DRIVER FOR MAC

Ik heb een geluidskaart maar denk dat ik per ongeluk zelf enkele programmas gewist of gewijzigd heb. Als audi een speaker is aangesloten doet hij het wel, maar anders staat er een rood kruisje bij de speaker in de taakbalk.

Het kan dan intel 82801eb er ac97 audio om de computer intel 82801eb er ac97 audio op te starten, maar mocht dat niet werken dan kunt u het volgende doen:. Epson printer print zwart of kleur niet Ziggo of KPN: WElke oplossing kan U mij adviseren. Geluid weer terug, geluid verdween bij mij ook spontaan, zonder iets raars gedaan te hebben. Ik kan via mijn computer enkel geluid krijgen via mijn headset en geluid komt wel uit mijn tv als hij echt tv aan het afspelen is.

Mijn geluid werkt perfect maar mijn microfoon werkt plotsling niet meer. Geluid van de PC werkt niet meer? Heeft u een idee? Dit zit geintergreerd in het moederbord. Sleep nu het balkje helemaal omhoog.

Waarschijnlijk heeft dit te maken met storing van andere apparatuur. Ik heb een videokaart met hmdi uitgang maar ik wil gewoon de geluidkaart van me moederbord gebruiken hoe zet intel 82801eb er ac97 audio die geluid weer op de geluidskaart en die van die videokaart? Zoek het merk en typenummer van je moederbord op met AIDA Als ik geen koptelefoon aansluit, dan hoor ik wel geluid uit mijn laptop… Maar de koptelefoon ingang werkt niet meer. Bij computerbeheer staat bij audio: Hoe krijg ik weer geluid uit mijn speakers?

Related Articles  HP C3100 SERIES PRINTER DRIVERS FOR MAC

Hierdoor heb ik geen geluid meer via me boxen. Ik heb realtek gedownload en mn pc opnieuw opgestart maar nog steeds geen geluid!

Heeft bij mij gewerkt. Ben trots op mezelf en natuurlijk helemaal op jou! Bedankt voor de duidelijke informatie. Typt u 82801eg het venster: Hallo, Bedankt voor de duidelijke informatie.

Er staat, dit apparaat werkt correct, maar ik heb nog steeds geen geluid, help AUB! Realtek zeurt intel 82801eb er ac97 audio wel veel over updaten.

Бесплатные драйвера: Драйвер без регистрации!

Omdat ik dacht dat het mss zou helpen om de audioapparaten opnieuw te installeren, heb ik deze verwijderd. Ik heb de uitleg gezien om problemen op te lossen, maar het lukt niet. Ik heb alles gedaan, maar hij doet het nog steeds niet. Ik heb intel 82801eb er ac97 audio idee, wat er mogelijk mis zou kunnen zijn.

Me oortjes zaten erin en deze is dieper in de laptop geschoten.

Geluid van uw computer herstellen – 01 Weblog

Realteck High Definition Audio. Daarnaast moet je beheerrechten hebben in windows. Het probleem is nu dat mijn laptop denkt dat er nog steeds oortjes in zitten.